Benieuwd wat wij voor uw winkel of winkelcentrum kunnen betekenen?

WINKEL BEVEILIGING

Oplossingen

'Beveiligers met de juiste mentaliteit en ervaring'

Winkelbeveiliging draagt bij aan het helpen voorkomen van derving zoals winkeldiefstal door bezoekers of eigen personeel. Daarnaast is het even belangrijk dat uw bezoekers en medewerkers kunnen rekenen op de vriendelijkheid en de service verlenende instelling van onze winkelbewakers en winkelsurveillanten.

Waarin onze winkelbewakers zich onderscheiden

Wij onderscheiden ons nadrukkelijk van andere beveiligingsbedrijven door het inzetten van winkel-bewakers met de juiste mentaliteit en werkervaring. Daarnaast plaatsen wij bij onze opdrachtgevers alleen medewerkers die matchen met uw bedrijfscultuur.

Landelijke beveiliging van winkelketens

Onze winkelbeveiligers worden ingezet bij een gevarieerd aantal zeer bekende winkelconcepten in heel Nederland.

Enkele namen van zeer populaire winkelketens voor wie wij winkelbewaking verzorgen zijn cosmeticamerk KIKO Milano en internationaal opererend Amsterdams modemerk BALR.

Stijlvol gastheerschap voor een positieve klantbeleving

Onze beveiligers zijn stijlvol gekleed en stralen gastheerschap uit. Onze pool medewerkers bestaat uit zeer uiteenlopende types, van vrouwelijke hostesses tot goedgetrainde imposante mannen van 2 meter 10. Onze beveiligers spreken bij elkaar wel 25 verschillende talen. Zo zorgen we ervoor dat onze winkelbeveiligers bijdragen aan een positieve klantbeleving. Samen nemen we uw wensen door en selecteren we de beveiligers die in uitstraling en kennis aansluiten bij uw concept en doelgroep.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een interessante offerte.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw winkel of winkelcentrum te bespreken.

TOP