Winkel-beveiligingWinkel-beveiliging
winkelbewaking isg security 4 - kikowinkelbewaking isg security 4 - kiko

Benieuwd wat wij voor uw winkel of winkelcentrum kunnen betekenen?

WINKEL BEVEILIGING

Oplossingen

'Beveiliging is psychologie'

Winkeldiefstal, roofovervallen en fysieke bedreigingen door klanten zijn helaas aan de orde van de dag. Winkelbeveiliging is tegenwoordig dan ook een must voor winkels variërend van parfumerieën en make-up zaken met kleine goederen die niet te labelen zijn tot aan kledingzaken waar alleen gelet hoeft te worden op grote tassen en verdachte personen.

Nespresso, BalR., KIKO, en diverse Italiaanse A-merken - om maar enkele voorbeelden te noemen- vertrouwen iedere dag op onze zorgvuldig uitgekozen en vriendelijke beveiligers die rust en kalmte uitstralen. Zo laten ze hun klanten en medewerkers zich veilig en op hun gemak voelen.

Winkelbeveiliging op maat

ISG Security onderscheidt door zich van tevoren goed in te leven in de doelgroep (de klanten) van de winkel en grondig vooronderzoek te doen. Is het voor een groot Italiaans A-merk of voor een kleine boetiek? Wat voor soort klanten komen daarop af? Wat voor soort producten worden er verkocht? Gaat het om kleine of grote goederen zoals make-up of broeken? Hoe groot is de winkel en zijn er dode hoeken in de winkel? Zijn er alarmpoortjes?

En natuurlijk spelen we in op uw wensen. Soms gaat het er zelfs alleen maar om het imago van het merk zelf te profileren. Als er een beveiliger in driedelig pak voor de deur staat ‘dan is er waarschijnlijk wat te doen‘ of een restaurant oogt dan meer ‘als een club.’

Op basis van het vooronderzoek en uw wensen stellen we een profiel samen en bepalen we wat voor soort beveiliger we moeten inzetten uit onze grote pool van beveiligers met ieder hun specialistische capaciteiten.

Vriendelijke winkelbeveiligers

De beveiligers van ISG-Security zijn herkenbaar in uniform aanwezig. Ze fungeren bijvoorbeeld ook vaak als gastheer en groeten de klanten vriendelijk of bieden meteen een mandje aan als klanten met spullen in hun handen staan. Of om diefstal of fraude tegen te gaan van de eigen medewerkers. Naast het op heterdaad aanhouden van winkeldieven handelen onze beveiligers ook de aangiftes af bij de politie.

Zo ver gaan onze beveiligers om derving te voorkomen en dat uw medewerkers en klanten zich veilig en op hun gemak voelen.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw winkel of winkelcentrum te bespreken.

TOP
English