Het HOST-team in de K-Buurt tamara 24 April 2024

Het HOST-team in de K-Buurt

Leestijd: < 1 minuut

Ons HOST-team is uitgenodigd door Gemeente Amsterdam om preventief aanwezig te zijn en in gesprek te gaan met buurtbewoners en de partners. Dit wordt is als zeer positief ervaren. De resultaten van HOST in Venserpolder en de H-buurt zijn in korte tijd zichtbaar gebleken en door iedereen in het woongebied als zeer positief ervaren.

Burgemeester Halsema bezoocht de K-Buurt naar aanleiding van de twee explosies op 16 en 17 maart jl. De Burgemeester probeert de buurtbewoners hiermee een hart onder de riem te steken. Er is bijvoorbeeld een bus beschikbaar gesteld door Gemeente Amsterdam waar partners van o.a. Jeugd & Veiligheid, Veiligheidsteam Kraaiennest, het Stadsdeel ZuidOost en Projectleider Veiligheid aanwezig zijn.

Bedankje van de Burgemeester
We ontvingen begin april voor het HOST team na een calamiteit zelfs een officieel bedankje van Burgemeester Halsema voor het hele team. Vooral voor de adequate handelingen, moed en inzicht die deze teamleden hebben laten zien. Een duidelijk signalement, tracering en uiteindelijk een arrestatie door de politie was zodoende mogelijk!

Chapeau voor onze jongens van HOST!! Met een groot hart voor de wijk en de bewoners