Wie wij zijn
Wie wij zijn tamara 23 February 2022
Over ons
WIE ZIJN WIJ?

Al ruim twintig jaar levert ISG Security Nederland beveiligingsdiensten. Dat doen we samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste beveiligingsbedrijf in Nederland te worden, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben.

Wat we doen
We leveren diverse oplossingen en diensten op het gebied van beveiliging. Klein genoeg om optimale aandacht te geven aan onze klanten, de doelgroep en onze beveiligers en groot genoeg om van personen tot kleine locaties (objectbewaking) tot aan grootschalige evenementen te beveiligen.

Erkend leerbedrijf
ISG Security Nederland is een erkend leerbedrijf en biedt regelmatig vacatures aan voor stagiaires. Wil je stage lopen voor ons beveiligingsbedrijf? Kijk dan op onze pagina met vacatures of stuur een open sollicitatie als je niet direct een passende vacature ziet.

Het ISO 9001:2015 certificaat is een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid en wordt uitgereikt aan organisaties die aantoonbaar voldoen aan de eisen van de norm en hun kwaliteitsmanagement systeem (KMS). op een effectieve manier hebben geïmplementeerd.

logo Keurmerk Beveiliging

Wij voldoen aan certificering volgens het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementenbeveiliging.
De keurmerken tonen aan dat we een professionele, betrouwbare en integere dienstverlener zijn die zijn organisatie op orde heeft en kwalitatief goede dienstverlening levert.

Ministerie van Justitie logo

Wij worden erkend door de Ministerie van Justitie en staan geregistreerd onder ND nummer 6000.

SBB logo

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor aankomende beveiligers in Nederland.