isg security controleisg security controle
evenementen beveiliger isg securityevenementen beveiliger isg security
evenementen beveiliging isg securityevenementen beveiliging isg security
hondenbewaking isg securityhondenbewaking isg security

Vrijblijvende offerte ontvangen voor de beveiliging van uw (bedrijfs)evenement of festival?

EVENEMENTEN BEVEILIGING

Oplossingen

‘Wie respect geeft, krijgt respect’

Op grote evenementen zoals de UITMARKT, het Kwaku Festival en Roots Open Air zijn de beveiligers van ISG Security al jarenlang een vertrouwd gezicht. Met onze beproefde en grondige werkwijze bewijzen we iedere keer opnieuw het verschil te maken op het gebied van evenementen beveiliging. We zijn op de hoogte van alle ins en out van het evenement, wat de behoefte is en hebben we een grote pool van ervaren beveiligers tot onze beschikking met ieder hun eigen specifieke capaciteiten.

De organisatoren vertrouwen erop dat we altijd de juiste beveiligers op de juiste plekken inzetten. Onze beveiligers weten waarom ze daar staan en hebben daar specifieke ervaring in. Het beveiligen van een open terrein houdt bijvoorbeeld totaal iets anders in dan het bewaken van een podium.

Gronding vooronderzoek voor evenementen beveiliging

Op basis van een diepgaand vooronderzoek stellen we het profiel van het evenement of festival samen, altijd in overleg met de organisatoren. Als eerste brengen we in kaart wat voor type evenement of festival het is, het aantal verwachte bezoekers en het type bezoekers (de doelgroep). Wordt het evenement binnen of buiten gehouden? Wat voor soort locatie is het? Is het een betaald evenement of vrij toegankelijk?

We checken de geschiedenis van het evenement: Zijn er in het verleden problemen geweest? Hoe zouden die problemen nu voorkomen kunnen worden? We vragen ook het draaiboek en de plattegrond van het evenement op bij de organisatie. Zo kunnen zien wanneer de grote massa verwacht wordt, wanneer en wat voor soort hoofdacts er zijn en wat voor soort publiek daarop afkomt.

Profiel voor de beveiliging van een evenement

Alle genoemde factoren hebben invloed op de veiligheidsrisico’s van een evenement. Op basis van deze informatie stellen we een profiel van het evenement en de bezoekers samen. Op social media volgen we vaak de doelgroep en indien nodig mengen we ons in die doelgroep met fake accounts en zelfs ‘op straat’.

Zo zijn we in staat om met eventuele probleemgroepen van tevoren de dialoog aan te gaan om de risico’s vooraf in te perken. Ook of er bijvoorbeeld brandwachten, hondenbewaking nodig zijn of beveiligers die EHBO en BHV gecertificeerd zijn. Of beveiligers die onder andere ervaring hebben in het begeleiden van artiesten op een evenement en spreken ze diverse talen (méér dan 25 talen alles bij elkaar opgeteld!).

Efficiënte evenementen beveiliging op maat

Het efficiënt inzetten van evenementen beveiliging is geen loze belofte. Doordat we goed op de hoogte zijn van de programmering en de indeling van het terrein weten we wanneer, hoeveel en welke soort beveiliger we moeten inzetten.

Bijvoorbeeld op een festival worden de hoofdacts vaak pas later op de avond geprogrammeerd en zal de grote massa pas tegen die tijd arriveren. Dan zetten we eerder op de dag 70% van de benodigde totaalcapaciteit in en later op de avond de volle capaciteit. Of begint de dag met kinderactiviteiten die later overgaan in een programmering voor volwassenen? Dat vergt ook weer een ander soort beveiliger.

We denken zo graag mee om het budget en de juiste beveiligers zo efficiënt en effectief in te zetten.

Aanvullende diensten voor evenementen beveiliging

De onderstaande diensten verlenen we in aanvulling op onze standaard evenementen beveiliging:

gastvrouwen isg security

Gastheren/-gastvrouwen

Gastheren en gastvrouwen kunnen worden ingezet voor werkzaamheden bij de entree zoals uitreiken van polsbandjes of stempels uitdelen voor bezoekers die kort het evenement willen verlaten.

verkeersregelaars isg security

Verkeersregelaars

Regelen alle verkeer rond evenementen, optochten, parkeerterreinen en dergelijke. Daarnaast kunt u onze medewerkers ook inhuren voor de bewaking van geparkeerde bussen op evenementen terreinen.

Het inzetten van beveiliger(s) met speciaal getrainde hond is aanbevolen bij evenementen met verhoogde risico op calamiteiten zoals sportevenementen en grootschalige dancefeesten. De zichtbare aanwezigheid van geleide honden heeft positief invloed op het gedrag van kwaadwillende en orde verstorende bezoekers.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw evenement of festival te bespreken.

TOP