Vrijblijvende offerte ontvangen voor de beveiliging van uw (bedrijfs)evenement of festival?

EVENEMENTEN BEVEILIGING

Oplossingen

‘Wie respect geeft, krijgt respect’

Evenementen beveiliging inzetten voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers is cruciaal wanneer u zeker wilt zijn dat uw festival of bedrijfsfeest soepel verloopt. Kans op mogelijke incidenten worden door de inzet van onze ervaren gediplomeerde beveiligers en servicemedewerkers zoveel mogelijk voorkomen.

Wij beveiligen zowel kleine- en grootschalige evenementen

ISG Security Nederland is al jaren de vertrouwde beveiliger van zowel kleine- en grootschalige toonaangevende evenementen in en rond Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijks terugkerende events zoals de UITMARKT, het culturele Kwaku Festival en Roots Open Air. Ook hebben wij succesvol de beveiliging verzorgd van diverse top bijeenkomsten van de Verenigde Naties (VN) in Den Haag.

Onze werkwijze is beproefd en wij staan met onze grondige aanpak bekend als de organisatie die in staat is alle type grootschalige of middelgrote bedrijfsevents van A tot Z te beveiligen. Wij beveiligen ook evenementen met een hoog risicoprofiel.

Alle relevante beveiligers voor uw evenement

Naast reguliere evenement security bieden wij ook de mogelijkheid voor het leveren van specialistische beveiligers. Dit kan hondenbewaking zijn of professionele brandwachten ten behoeve van de brandveiligheid op uw festival of bedrijfsevenement.

Benieuwd wat ISG Security voor u kan doen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Aanvullende diensten voor evenementen beveiliging

De onderstaande diensten verlenen we in aanvulling op onze standaard evenementen beveiliging:

gastvrouwen isg security

Gastheren/-gastvrouwen

Gastheren en gastvrouwen kunnen worden ingezet voor werkzaamheden bij de entree zoals uitreiken van polsbandjes of stempels uitdelen voor bezoekers die kort het evenement willen verlaten.

verkeersregelaars isg security

Verkeersregelaars

Regelen alle verkeer rond evenementen, optochten, parkeerterreinen en dergelijke. Daarnaast kunt u onze medewerkers ook inhuren voor de bewaking van geparkeerde bussen op evenementen terreinen.

Het inzetten van beveiliger(s) met speciaal getrainde hond is aanbevolen bij evenementen met verhoogde risico op calamiteiten zoals sportevenementen en grootschalige dancefeesten. De zichtbare aanwezigheid van geleide honden heeft positief invloed op het gedrag van kwaadwillende en orde verstorende bezoekers.

Hostesses ISG Security

Hostesses

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw evenement of festival te bespreken.

TOP