Robert Krabbendam

Strategisch partner

‘Beveiligers hebben dezelfde mentaliteit als basketballers, die moeten ook overzicht houden’

Als professionele basketballer denkt Robert ook aan zijn toekomst. Aan professioneel sporten hangt helaas een houdbaarheidsdatum. En in de zomer wanneer er rust is in het basketbalseizoen barsten de evenementen juist los. Vandaar dat hij zijn professionele basketballeven goed kan combineren met beveiliging.
Hij ziet ook veel raakvlakken tussen een goede beveiliger en een basketballer/ topsporter, ‘ze hebben dezelfde mentaliteit en je moet ook overzicht houden als basketballer, net zoals in de beveiliging’, aldus Robert.

’Daarnaast zijn goede beveiligers communicatief en zijn ze problemen voor. Eerlijkheid, netheid en betrouwbaarheid staan voorop. Iedereen is gelijk en we behandelen mensen zo ook echt.’
Volgens Robert gaat het er bij ISG Security ook vooral om te weten wat er in de doelgroepen speelt, ze hebben korte lijntjes met organisaties en de politie en alle beveiligers zijn loyaal. Naar elkaar en naar de klanten toe en ze zijn niet te beroerd om hun handen uit de mouwen te steken.

Als strategisch partner spart hij regelmatig met de eigenaar Henry over hoe ze ISG Security verder kunnen uitbouwen en boort hij vanuit zijn eigen netwerk nieuwe relaties aan en brengt hij enthousiaste nieuwe medewerkers met zich mee.

TOP