ONS TEAM

Bij ISG Security kennen alle medewerkers elkaar, een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat. Ze zijn op elkaar ingespeeld en vertrouwen elkaar blindelings in lastige situaties. Ze lossen problemen altijd rechtvaardig en altijd vanuit rust en controle op. Zo weet u zeker dat uw klanten en medewerkers zich op uw locatie of evenement altijd veilig en op hun gemak zullen voelen.

Een aantal van onze medewerkers stellen zich graag aan u voor. Zo krijgt u een goed beeld van ons bevlogen team:

David Brouwer

Beveiliger/ Gastheer horecateam

"Ik krijg veel energie van mijn bijbaan bij ISG Security. Iedereen kent elkaar en er wordt netjes omgegaan met de medewerkers en klanten."

Tom Schruijer

Brandwacht/ beveiliger

"Het is altijd één voor allen, allen voor één. Het gaat ISG Security niet alleen om geld, het gaat ook echt om de medewerkers en de klanten en dat we er samen sterker uitkomen."

Nicky Ritfeld

Beveiliger/Bikerteam

Nicky voelt zich erg thuis bij ISG Security en de visie van ISG sluit ook erg aan bij hoe hij omgaat met mensen. Nicky handelt graag vanuit rust en ook al is hij genoodzaakt om mensen eruit te zetten, dan probeert hij dit altijd te doen door met de klanten te blijven communiceren, hun verhaal te laten vertellen en rustig naar de deur te begeleiden. >>

Jordi 't Hoen

Beveiliger/teamleider

ZIjn ruime ervaring in het aansturen van beveiligers komt goed van pas bij de grootschalige evenementen waarvoor ISG Security de beveiliging voor zijn rekening neemt. Op de vraag ‘wat is de kracht van ISG Security’ antwoord hij: ‘We zetten altijd de juiste mensen op de juiste plaatsen waardoor klanten altijd weer terugkomen.’

Henry d'Aguiar

CEO / Founder / Managing Director

"Wie respect geeft, krijgt respect. Met de juiste training en begeleiding halen we het beste in onze medewerkers naar boven. We stimuleren de verschillende persoonlijkheden met hun positieve eigenschappen.”

Lotus d'Aguiar

Manager Finance

Mervyn Sodeike

Operations Director

Jonathan Slagter

Coördinator

Zulegha Elmont

HR / Marketing
TOP