Uw horeca beveiliging in goede handen. Maak vrijblijvend een afspraak.

HORECA BEVEILIGING

Oplossingen

‘Handelen vanuit rust en respect’

Horeca beveiliging inhuren voor uw trendy club, kroeg, chique eetgelegenheid of feesttent. Bij ISG Security Nederland zorgen we voor de inzet van ervaren en gediplomeerde horecabeveiligers voor elke type gelegenheid of bedrijfsevenement.

Wij leveren portiers en gastheren voor de ontvangst en juiste begeleiding van uw bezoekers. Ook kunt u bij ons hostesses inhuren voor speciale gelegenheden zoals promotiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor op speciale dagen zoals een feestelijke (her)opening van uw horecalocatie of winkel. Onze gastvrouwen hebben alle ervaring in huis en beschikking over de juiste uitstraling die uw bezoekers een vriendelijke welkom heten. Precies zoals u van een goede horeca hostess mag verwachten.

Beveiligers individueel of in teamverband inhuren

Onze horecabeveiligers en hostesses kunt u individueel of in teamverband inhuren. Het inzetten van onze beveiligers kunt u afstemmen op basis van uw behoefte en verwachte toestroom van bezoekers.

Geschikte en ervaren horecabeveiligers handelen zoals het hoort altijd vanuit rust en respect. Zij stellen zich op als vriendelijke gastheer of gastvrouw met een heldere duidelijke communicatie en servicegerichtheid richting bezoekers en uw horecapersoneel.

De beste horecabeveiligers zijn in staat alle soorten situaties te overzien en kunnen direct ingrijpen wanneer zich ongewenste fysieke bedreigingen voordoen. Bezoekers die andere bezoekers of uw personeel lastig vallen kunnen rekenen op streng toezicht en indien nodig worden ongewenste raddraaiers naar de uitgang begeleid.

Gastheren & portiers

Onze horecabeveiligers staan aan de deur, lopen controlerondes en geven uitvoering aan het geldende deurbeleid, waarbij ongewenste personen de toegang wordt ontzegd en gewenste bezoekers een prettige binnenkomst ervaren.

Gastvrouwen/hostesses

Onze gastvrouwen en horeca hostesses houden de gastenlijst en het aantal (toegestane) bezoekers in de gaten. In samenwerking met onze beveiligers die aan de deur staan of surveilleren, zorgen zij voor een soepele doorstroom van bezoekers.

Benieuwd wat ISG Security voor u kan doen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het inhuren van beveiliging of inhuur van hostesses.

Aanvullende diensten voor uw horeca event

De onderstaande diensten verlenen we in aanvulling op onze standaard beveiliging:

Hostesses ISG security

Hostesses

Horecabeveiliging

Gastheren/-gastvrouwen

verkeersregelaars isg security

Verkeersregelaars

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden en uw wensen voor horeca beveiliging te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

TOP