horeca beveiliging isg-securityhoreca beveiliging isg-security

Uw horeca beveiliging in goede handen. Maak vrijblijvend een afspraak.

HORECA BEVEILIGING

Oplossingen

‘Handelen vanuit rust’

Horeca beveiliging is een vak apart. Als beveiliger of portier moet je vaak in je eentje opgewassen zijn tegen grote groepen. Je moet in staat zijn om snel de ‘angel’ eruit te halen bij (fysieke) bedreigingen. Vandaar dat we bij ISG Security ons vooraf grondig inleven in de doelgroep en de soort horecagelegenheid. Of het nu gaat om een grote club of een intiem klein restaurant.

Horeca beveiliging vereist goede communicatieve vaardigheden

Bij ISG Security staat communicatief sterk zijn altijd boven fysiek sterk zijn. Onze beveiligers en portiers stralen rust, ervaring en kalmte uit. Dat is waar we ze zorgvuldig op uitkiezen. Ze gaan bij onveilige situaties altijd eerst in gesprek met de doelgroep en proberen de problemen altijd in eerste instantie mondeling op te lossen.

Profilering voor horeca beveiliging

Horeca beveiliging benaderen we eigenlijk hetzelfde als evenementen beveiliging. Bij horeca beveiliging doen we van tevoren ook een diepgaand onderzoek om een ‘profiel’ te maken. Op basis van dit gedetailleerde profiel van de horecagelegenheid en de doelgroep kiezen we vervolgens de juiste soort beveiliger uit.

We kijken naar het soort pand, de grootte, hoeveel bezoekers erin kunnen, welke veiligheidsmaatregelen al genomen zijn. Is er een ontruimings- en BHV plan? Wanneer zijn de openingstijden? Wat voor soort klanten trekt de club of het restaurant aan? Hoe zit het pand in elkaar? Zijn er verschillende verdiepingen of zit het op de begane grond?

We hebben inmiddels al heel wat grote clubs en restaurants in het hele land op onze naam staan. En onze gespecialiseerde beveiligers weten dan ook precies wat er nodig is om uw horecagelegenheid adequaat te beveiligen. Denk daarbij aan:

Beveiliger horeca

Staat aan de deur, loopt controlerondes en geeft uitvoering aan het geldende deurbeleid, waarbij ongewenste personen de toegang wordt ontzegd en gewenste bezoekers een prettige binnenkomst ervaren.

Gastheer/-vrouw

Houdt naast het bijhouden van de gastenlijst ook het aantal (toegestane) bezoekers in de gaten en leidt in samenwerking met de beveiliger horeca de doorstroom van bezoekers in goede banen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden en uw wensen voor horeca beveiliging te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

TOP