hondenbewaking isg security 2 - belgian-shepherdhondenbewaking isg security 2 - belgian-shepherd
evenementen beveiliging isg securityevenementen beveiliging isg security
hondenbewaking isg securityhondenbewaking isg security
bouwplaats beveiligingbouwplaats beveiliging

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hondenbewaking?

HONDENBEWAKING

Oplossingen

‘Preventief bewaken met honden’

Hondenbewaking is een aanvullende dienst die ISG Security aanbiedt als onderdeel van een totaaloplossing op het gebied van bijvoorbeeld de beveiliging van een kantoorpand, evenementen beveiliging, horeca beveiliging, bouwplaatsbeveiliging of winkelbeveiliging. Honden worden vaak ingezet als de menselijke zintuigen niet toereikend zijn om optimaal te kunnen beveiligen. De zintuigen van een hond zijn veel sterker waardoor ze sommige gevaren eerder of beter kunnen waarnemen zoals bij een verhoogd risico op calamiteiten of criminaliteit.

Hondenbewaking als preventieve oplossing

Ook gaat er een preventieve werking uit van hondenbewaking. Niet alleen voor de controle of drugs- of wapenbezit, maar criminelen zullen minder snel geneigd zijn uw kantoorpand te betreden en agressieve personen kunnen eerder op afstand gehouden worden. Personen zonder geldig toegangsbewijs kunnen effectief geweerd worden van het evenementen- of festivalterrein, bijvoorbeeld als bezoekers over het hek proberen te klimmen. Of bijvoorbeeld op een bouwplaatsterrein indringers spotten als de bouwvakkers niet aanwezig zijn na het werk of in de weekenden of tijdens de bouwvak.

Zo zijn er vele voorbeelden te noemen waarbij het inzetten van hondenbewaking een nog veiligere gevoel geeft.

Betrouwbare partner in hondenbewaking

ISG Security werkt samen met een betrouwbare partner waar we al jarenlang mee samenwerken die gespecialiseerd is in het trainen van honden en hondengeleiders voor hondenbewaking. De hondengeleiders zijn zeer ervaren en gecertificeerd en de honden zijn betrouwbaar en ook ervaren en in staat om te anticiperen op onvoorziene omstandigheden. De honden en hondengeleiders kunnen zelfstandig of in teamverband goed samenwerken.

Wilt u meer weten over het inzetten van honden tijdens evenementen, in uw bedrijfspand of op de bouwplaats, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor hondenbewaking te bespreken.

TOP