brandwachtbrandwacht
kantoorgebouw - isg securitykantoorgebouw - isg security
brandwacht - isg security - beveiligingbrandwacht - isg security - beveiliging
brandwacht brandweer isg securitybrandwacht brandweer isg security

Wilt u weten wat voor soort brandwacht of beveiliging voor uw situatie geschikt is?

BRANDWACHT

Oplossingen

‘Brandweermannen met jarenlange ervaring’

Over het vak ‘brandwacht’ wordt in onze ogen vaak te licht gedacht. Letterlijk iedereen kan een certificaat ‘brandwacht’ behalen. Dat is niet zo moeilijk. Maar het daadwerkelijk uitvoeren van de taken die bij een brandwacht horen is een compleet ander verhaal.

Professionele brandweermannen als brandwacht

Onze brandwachten zijn dan ook stuk voor stuk professionele brandweermannen met jarenlange ervaring in het ontruimen van panden bij brand, branden blussen, het voorkomen van onveilige situaties en ze zijn ook bevoegd om de BMC (Brandmeldcentrale) te resetten.

Het komt namelijk regelmatig voor dat er alleen sprake is van rook. Iemand zonder BMC-bevoegdheid belt dan meteen de brandweer. Onze brandwachten lossen dit soort situaties op dat moment zelf op. Het is voor hun een tweede natuur geworden, ze raken niet in paniek en weten wat ze moeten doen in onveilige situaties.

Brandwachten die altijd op de hoogte zijn van de laatste procedures

Als professionele brandweerman moet je professioneel geschoold blijven en alle bijbehorende certificaten behalen. Zo zijn al onze brandwachten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in processen en van procedures rondom brandveiligheid.

Zo weet u zeker dat er bij gevaarlijke situaties altijd zo snel mogelijk gehandeld wordt om de rook of brand niet verder uit te laten breiden en uw medewerkers in veiligheid te brengen.

Diepgaand vooronderzoek voor brandbeveiliging

Voordat we een brandwacht inschakelen gaan we eerst uw bedrijfspand, horecagelegenheid of bijvoorbeeld winkel in kaart brengen. We checken welke brandveiligheidsmaatregelen al genomen zijn. Zijn er brandblussers en/of sprinklersystemen aanwezig? Hoe groot is het pand? Hoeveel medewerkers zijn er? Zijn er veel bezoekers? Is er een BHV-plan en een ontruimingsplan? Hoe zit deze in elkaar?

Zo weten we precies hoe uw brandveiligheidssituatie in elkaar steekt en bepalen we wie van onze brandwachten het meest geschikt is voor uw pand en soort medewerkers en bezoekers.

Brandwacht als aanvulling op andere soort beveiligers

Vaak worden onze brandwachten ingehuurd als aanvulling op onze gespecialiseerde beveiligers in bijvoorbeeld horeca beveiliging, evenementen beveiliging, hondenbewaking, objectbeveiliging, bouwplaats beveiliging of winkelbeveiliging.

Zo kunnen we uw pand optimaal beveiligen, in al uw behoeften voorzien en voelen uw medewerkers en bezoekers zich altijd veilig en op hun gemak.

Wilt u weten wat voor soort brandwacht of beveiliging voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

TOP