Bent u benieuwd wat wij voor uw brandveiligheid kunnen betekenen?

BRANDWACHT

Oplossingen

‘Brandweermannen met jarenlange ervaring’

Brandwachten van ISG Security zijn echte professionals met jarenlange ervaring in het ontruimen van panden bij brandschade, brand blussen en het helpen voorkomen van onveilige situaties in bedrijven en instellingen. De  brandwacht is algemeen bevoegd om de BMC (Brandmeldcentrale) te resetten en zijn in het bezit van de meeste recente noodzakelijke certificaten.

De voor ons actieve brandwacht medewerkers lossen elke brandsituatie veilig voor u op. Natuurlijk ook als er slechts sprake is van een binnengekomen melding van brand met plaatselijke rookontwikkeling.

Brandbeveiliging van uw (bedrijfs)pand of instelling

Bij het maken van een veiligheidsplan voor de meest effectieve brandbeveiliging van uw bedrijfspand, horecagelegenheid of winkel doen wij grondig onderzoek op locatie. Hierbij controleren wij de huidige staat van mogelijk het al aanwezige sprinklersysteem, de brandblusapparatuur, veiligheidsdekens, nooduitgangen en brandveilige deuren. Ook controleren wij de status en geschiktheid van reeds opgestelde ontruimings-plannen.

Brandwacht als waardevolle aanvulling op zaken rond brandbeveiliging

U kunt onze brandwachten inhuren als waardevolle aanvulling op zaken rond de noodzakelijke brandbeveiliging in uw organisatie.

Voor het inhuren en inzetten van brandwacht kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met ons contactformulier.

 

Wilt u weten wat voor wij voor uw brandveiligheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

TOP