hondenbewaking isg security 2 - belgian-shepherdhondenbewaking isg security 2 - belgian-shepherd
beveiliging kantoorpand beveiligersbeveiliging kantoorpand beveiligers
kantoorpandkantoorpand

Wat kunnen we voor de beveiliging van uw kantoorpand betekenen?

BEVEILIGING KANTOORPAND

Oplossingen

‘Bezoekers en medewerkers veilig en op hun gemak’

Simpelweg houdt objectbeveiliging in dat de veiligheid van kantoorpanden, de medewerkers en de goederen gewaarborgd worden. Wat voor soort kantoorpand of (fabrieks)terrein u ook heeft, ISG Security zorgt ervoor dat u de juiste beveiliger met specifieke capaciteiten op de juiste plek heeft staan, 24/7 indien gewenst. Of het nu gaat om een receptie beveiliger met EHBO en BHV-certificaten die ook administratieve werkzaamheden uitvoert of een beveiliger die dag en nacht het bedrijfsterrein overziet en bewaakt. Het kan allemaal.

Een zorgvuldig vooronderzoek voor de beveiliging van kantoorpanden

De aanpak van ISG Security onderscheidt zich door zorgvuldig vooronderzoek te doen en grondig in kaart te brengen welke veiligheidsrisico’s voor de beveiliging van een kantoorpand er zijn: Welke veiligheidsmaatregelen zijn er al genomen? Is er een ontruimingsplan? Hoe zit die in elkaar? Zijn er brandblussers en/of een sprinklersysteem? Welke beveiligingssystemen zoals camera’s en poortjes zijn er? Wat voor soort bedrijf is het en wat voor soort bezoekers en medewerkers trekt dat aan? Hoe zit het gebouw en het bedrijfsterrein in elkaar?

Diverse oplossingen voor objectbeveiliging

Op basis van alle deze informatie stellen we een profiel op van het gebouw, het bedrijfsterrein en de doelgroep. Is het een internationaal bedrijf? Dan zetten we meertalige beveiligers in. Is er sprake van een logistiek bedrijf op een groot terrein en een kleine front office? Dat brengt weer andere veiligheidsrisico’s met zich mee en vergt een ander soort beveiliger.

De beveiligers van ISG Security zijn preventief aanwezig, ze checken bezoekers in en weten precies welke personen er in het gebouw zijn. Ze bewaken of er geen spullen mee naar buiten of mee naar binnen worden genomen (met het oog op eventuele terreurbedreigingen tegenwoordig). En weten hoe ze moeten handelen bij telefonische of fysieke bedreigingen. Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden als beveiliging van de receptie. Om maar een aantal van de mogelijke werkzaamheden te noemen.

Met de bewezen werkwijze en de grote pool aan specialistische beveiligers kunt u ervan uitgaan dat uw kantoorpand in goede handen is en uw medewerkers en bezoekers zich veilig en op hun gemak voelen.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw kantoorpand of bedrijfsterrein te bespreken.

TOP