Winkeldieven met volgeladen karren de winkel uit tamara 28 September 2014

Winkeldieven met volgeladen karren de winkel uit

Leestijd: < 1 minuut

3 winkeldieven waarvan 2 vrouwen, zijn zaterdag in Eindhoven aangehouden omdat ze met volgeladen boodschappenwagens onbetaald de winkel hadden verlaten. Ook zijn andere spullen aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk gestolen zijn.

Een getuige had gezien dat een man en twee vrouwen met twee karren spullen via de ingang de winkel uitreden. Daardoor kwamen ze niet langs de kassa. De getuige volgde het stel en kon het kenteken noteren waar de spullen in geladen waren en waar het drietal mee weg reed.

De politie die de achtervolging inzette reed meteen naar het adres van de eigenaar van de auto. Daar werden op dat moment spullen uitgeladen in een woning. Een 23 jarige man, een 30 jarige en een 31-jarige vrouw werden aangehouden. Ze voldeden aan het opgegeven signalement. In de auto werden verschillende kledingstukken aangetroffen waar het label nog aan zat, vermoedelijk dus van diefstal afkomstig. De auto met spullen zijn in beslag genomen. De bederfelijke waar is in een koelcel op het politiebureau opgeslagen.

De drie winkeldieven is op het bureau in verzekering gesteld om de recherche de mogelijkheid te geven de zaak verder te onderzoeken.

 

Winkelbeveiliging nodig?

Bel ons gerust. Telefoon +31 65 26 192 73
Of stuur ons een bericht voor vrijblijvende offerte