VEB nomineert acht beveiligingsbedrijven tamara 18 January 2016

VEB nomineert acht beveiligingsbedrijven

Leestijd: < 1 minuut

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) heeft acht beveiligingsbedrijven genomineerd voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2016’. Onder de genomineerden vallen vijf installatiebedrijven en drie Particuliere BeveiligingsOrganisaties (PBO’s). Voor het eerst werden acht beveiligingsbedrijven genomineerd, in plaats van de gebruikelijke zes.

“Er is voor het eerst gekozen om naast drie PBO’s vijf installatiebedrijven te nomineren voor de titel, gezien de groei binnen deze categorie”, aldus Jan Kuipers, voorzitter van de VEB. “We hebben het afgelopen jaar veel nieuwe installatiebedrijven mogen verwelkomen als lid bij de VEB. Het is daarom een logische stap om ook meerdere installatiebedrijven een kans te geven op de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’.”

De nominatie werd gedaan op voorspraak van de VEB-coaches en inspecteurs na beoordeling van de uitgevoerde werkzaamheden en/of geleverde diensten en interne bedrijfsprocessen. Kuipers: “Bij installatiebedrijven wordt onder andere gekeken naar de afgifte van een kwaliteitsdocument, het maken van een beveiligingsplan en het correct vaststellen van een risicoklasse volgens de VRKI. Bij PBO’s kijkt men onder andere naar de interne bedrijfsprocessen en de monitoring van geleverde diensten.” De volgende installatiebedrijven zijn genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’:

  • H. van Westreenen ETIB te Opheusden
  • Groenewegen Beveiligingen B.V. te Delft
  • Van Hilst Beveiliging te Drunen
  • Middelberg Beveiliging te Woudenberg
  • Alarmprevent Beveiligingstechniek te Deventer

De volgende PBO’s zijn genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’:

  • LSH Security te Hurwenen
  • Schipper Security B.V. te Veenendaal
  • ISX Beveiliging te Amstelveen

De twee winnende bedrijven worden tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 maart 2016 bekend gemaakt.

 

Bron: beveiliging.nl