Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro tamara 5 February 2015

Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

Leestijd: 2 minuten

De samenleving voelt beetje bij beetje onveiliger. Met de app GPS-tracking pro kun je daarom altijd en overal in de gaten houden waar je kinderen zijn. Je installeert dan deze gratis app op de smartphone of tablet van je kinderen en schakelt de gps in. Je nodigt ze uit om bij jou in de groep te komen en accepteert de uitnodiging.

Na het aanmaken van een account voor je kinderen kun je ze altijd terugvinden op de kaart die in GPS-tracking pro wordt getoond. Zij hoeven niet eens te weten dat je dit als ouder kunt, maar als ouder kan het rust geven als je ziet dat je kind na schooltijd gewoon veilig thuis is aangekomen.

Noodoproep

Het handige aan GPS-tracking pro is dat je kinderen een noodoproep kunnen doen als er iets aan de hand is. Er zit een noodknop in de app die een bericht naar alle aangesloten leden stuurt als een persoon deze indrukt. Voelt je kind zich niet veilig, dan kan hij of zij de knop indrukken waarna je als ouder een noodmelding ontvangt op je smartphone. Je kunt dan traceren waar je kind is, de politie bellen en zelf snel naar de betreffende locatie gaan.

Traceer je kindEen GPS-trackingsysteem op je mobiel kan zeer handig zijn. Je kunt bijvoorbeeld altijd checken of je tienerdochter weer bij die vervelende buurjongen rondhangt. In het ergste geval kun je GPS-tracking pro gebruiken om erachter te komen of je partner wel zo betrouwbaar is.

Onbetrouwbare partner

De app hoeft niet noodzakelijk voor politiek correcte doeleinden te worden gebruikt. Loopt je relatie niet zo lekker, reageert je partner vreemd of moet die wel erg vaak overwerken, dan kun je met GPS-tracking pro in de gaten houden of je partner wel eerlijk in de relatie staat. Hiervoor moet je de app bij jezelf alsook bij je partner installeren, zonder dat die persoon iets doorheeft.

Als je GPS aanzet op zijn of haar smartphone, dan kun je in de gaten houden of je partner wel degelijk op kantoor zit en niet in de lokale kroeg of op een onbekende locatie. Het is niet zonder risico, maar je kunt een einde maken aan alle twijfels die je hebt.

Downloaden en installeren

In de Google Play Store kun je GPS-tracking pro gratis downloaden voor je Android-smartphone. Je installeert de app en geeft jezelf een naam, waarmee je later in de app zichtbaar bent op de GPS-kaart. Je kunt nu anderen uitnodigen, zoals je kind of een vriend, om ze deel te laten nemen aan het groepsaccount.

Iedereen die deelneemt is zichtbaar als ze hun GPS aan hebben staan op hun smartphone. Je kunt meerdere groepen aanmaken, bijvoorbeeld met vrienden waarmee je op vakantie gaat of met collega’s op het werk.

Downloadlink:
Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

 

Bron:  computertotaal.nl