Nooit meer vrienden kwijt op events tamara 26 April 2015

Nooit meer vrienden kwijt op events

Leestijd: < 1 minuut

Overvolle club, bijeengepakte festivalweide of drukbezocht concert? Probeer daar maar eens je vrienden terug te vinden. Gelukkig is er nu de app Lookfor. Je vrienden terugvinden op drukke plaatsen is zelfs met een mobiele telefoon niet altijd eenvoudig. Te veel lawaai om met elkaar te bellen. Of niet genoeg bereik om te sms’en of een bericht te sturen. Met de app Lookfor heb je dat niet nodig.

Hoe het werkt?

Lookfor doet het volledige scherm van de smartphone flikkeren in flashy kleuren. Zet de app aan, kies een kleur en steek je telefoon in de lucht. Het enige wat je vrienden nog moeten doen om je te vinden, is uitkijken naar jouw flikkerende smartphone. Dit is misschien wel de domste app ter wereld, maar hij werkt wel.

6 kleuren

Je hebt 6 kleuren om uit te kiezen. In de app zelf is een tooltje ingebouwd waarmee je je vrienden kan laten weten welke kleur jij hebt gekozen. Dat is wel nodig want hoe meer mensen gebruik maken van Lookfor, hoe meer knipperende gekleurde schermen er te zien zijn.

De app is er voor iOs en voor Android en kost 0.99 EURO.www.lookfor.cl

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Bron:  eventplanner.nl

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]