Nominaties Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2015 bekend tamara 1 February 2015

Nominaties Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2015 bekend

Leestijd: < 1 minuut

De Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) heeft de nominaties voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’ bekendgemaakt. Er zijn dit jaar zowel installatiebedrijven als PBO’s, Particuliere Beveiligings Organisaties, genomineerd. De nominatie voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’ is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar zal in beide categorieën een bedrijf worden bekroond met de titel. Het is de eerste keer dat deze titel in de categorie PBO uitgereikt wordt.

“Alle genomineerde bedrijven zijn met recht genomineerd. Ze doen net dat stapje extra wat hun bedrijf boven de rest uit doet steken, zijn innovatief en werken klantgericht. Zulk initiatief moet beloond worden”, aldus Jan Kuipers, waarnemend voorzitter van de VEB.

De volgende PBO’s zijn genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’:

  • JBA Security BV, gevestigd te Den Dolder;
  • Schipper Security BV uit Veenendaal;
  • CQB Beveiliging BV uit Eindhoven.

De volgende installatiebedrijven zijn genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar’:

  • Stigho Electro uit IJsselstein;
  • Peter Visser Techniek uit Wijk;
  • Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Doornspijk.

 

VMB Security & Solutions uit Almere (VMB) is in 2014 uit de genomineerden door de VEB verkozen tot Beveiligingsbedrijf van het jaar.

De genomineerde PBO’s worden onder andere geselecteerd op sleutelregistratie, autopark beheer en de beveiliging van hun eigen pand. Bij de nominaties voor de installatiebedrijven wordt onder andere gekeken of de voorgestelde werkwijze op een correcte manier wordt uitgevoerd, er aandacht wordt besteed aan alle O.B.E.R.C/M maatregelen en of het bedrijf innovatief is.

De winnende bedrijven zullen bekend worden gemaakt op 19 maart tijdens de Algemene Leden Vergadering.

 

Bron:  beveiligingnieuws.nl