maandag, 29 mei 2017 / Published in evenementen beveiliging
isg-secxurity-evenementen-beveiliging

De aanslag op het popconcert in de Manchester Arena, waar een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande aan de gang was, vormt voor de Nederlandse evenementenbranche vooralsnog geen reden om beveiligingsmaatregelen aan te scherpen. Er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen dat er in Nederland aanslagen gaan plaatsvinden. (meer…)

zondag, 23 april 2017 / Published in evenementen beveiliging
Politie in Tilburg gaat ‘proactief signaleren’

De politie Zeeland-West-Brabant gaat met Koningsdag in Tilburg gebruik maken van proactief signaleren. Het komt erop neer dat potentiële raddraaiers uit de tent worden gelokt, zodat ze aangehouden kunnen worden voordat ze problemen gaan veroorzaken. (meer…)

dinsdag, 04 april 2017 / Published in overig
Beveiliger ervaren weinig werkdruk in verhouding tot andere beroepen

Beveiligers in Nederland geven de ervaren werkdruk op een schaal van 1 tot en met 4 een gemiddelde score van 2. Dit blijkt uit een gehouden onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en toont aan dat beveiligingspersoneel in verhouding tot andere beroepen relatief weinig werkdruk ervaren. (meer…)

vrijdag, 31 maart 2017 / Published in mishandeling, objectbeveiliging

Er werd in het schooljaar 2015/2016 meer fysiek geweld gemeld aan vertrouwensinspecteurs van de Inspectie van het Onderwijs. Een op de drie meldingen van fysiek geweld betrof mishandeling, bijvoorbeeld vechtpartijen op het schoolplein “met soms ernstige gevolgen”.
(meer…)

TOP