maandag, 16 oktober 2017 / Published in overig
isg security controle

Er is door de Vereniging Beveiligingsorganisatie Nederland (VBE NL) met De Unie een principeakkoord bereikt over een nieuwe cao Beveiliging. Deze zal lopen van 1 oktober 2017 tot 1 oktober 2018. (meer…)

zondag, 08 oktober 2017 / Published in mishandeling, winkel beveiliging
winkelagressie

Veel winkeliers geven aan te maken te hebben met agressie en geweld in de winkels. Uit een onderzoek van het bureau Kantar in opdracht van Detailhandel Nederland blijkt dat winkeliers vooral agressie ervaren als een klant ontevreden is (36 procent). (meer…)

vrijdag, 29 september 2017 / Published in evenementen beveiliging, horeca beveiliging
evenementen beveiligers isg security nederland

Soms is het omwille van de veiligheid nodig fysiek in te grijpen en iemand met de handen aan te pakken. Maar waar moet je dan op letten, wat mag wel en wat niet? In de Security Management van mei 2017 geeft advocaat Tim Farber tips voor rechtmatig fysiek ingrijpen. (meer…)

maandag, 31 juli 2017 / Published in beveiligingsbranche, werken als beveiliger
Werkrooster

De personeelsplanning omzetten in een werkrooster is in de beveiliging vaak een complexe bezigheid. Wie kan wanneer werken? Wat is de weersverwachting tijdens een evenement? is er sprake van afwezigheid wegens vakantie? Om jou als beveiligingsmedewerker meer inzicht te geven in het ingewikkelde planningsproces bij een beveiligingsorganisatie, behandelen we 4 meest voorkomende problemen bij het maken van personeelsplanningen/roosters.

(meer…)

TOP