maandag, 31 juli 2017 / Published in beveiligingsbranche, werken als beveiliger
Werkrooster

De personeelsplanning omzetten in een werkrooster is in de beveiliging vaak een complexe bezigheid. Wie kan wanneer werken? Wat is de weersverwachting tijdens een evenement? is er sprake van afwezigheid wegens vakantie? Om jou als beveiligingsmedewerker meer inzicht te geven in het ingewikkelde planningsproces bij een beveiligingsorganisatie, behandelen we 4 meest voorkomende problemen bij het maken van personeelsplanningen/roosters.

(meer…)

donderdag, 27 juli 2017 / Published in evenementen beveiliging
kwaku summerfestival 2017

Nog 2 weekenden lang kun je heerlijk genieten op het Kwaku Summerfestival 2017, waar ISG Security Nederland de gehele beveiliging verzorgt. Kwaku is het multi cultureel weekendevenement van het jaar en duurt t/m 6 augustus 2017. (meer…)

Droge saaie lesboeken lezen om je vakkennis op peil te houden is een verleden! iCertified is de eerste educatieve en operationele app welke speciaal is ontwikkeld voor de veiligheidsbranche. Door gebruik te maken van deze app kunnen veiligheidsprofessionals zich 24/7 blijven scholen op het gebied van vakkennis wanneer het hen uitkomt. De app is o.a. als voorbereidingstool te gebruiken voor (de toekomstige) her- en bijscholing. (meer…)

maandag, 29 mei 2017 / Published in evenementen beveiliging
isg-secxurity-evenementen-beveiliging

De aanslag op het popconcert in de Manchester Arena, waar een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande aan de gang was, vormt voor de Nederlandse evenementenbranche vooralsnog geen reden om beveiligingsmaatregelen aan te scherpen. Er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen dat er in Nederland aanslagen gaan plaatsvinden. (meer…)

TOP