woensdag, 19 juli 2017 / Published in beveiligingsbranche, werken als beveiliger
isg security nederland front slider

De beveiligingsbranche kent diverse soorten arbeidsovereenkomsten. In dit artikel besteden we aandacht aan de meest voorkomende contractvormen in de beveiliging.

(meer…)

Droge saaie lesboeken lezen om je vakkennis op peil te houden is een verleden! iCertified is de eerste educatieve en operationele app welke speciaal is ontwikkeld voor de veiligheidsbranche. Door gebruik te maken van deze app kunnen veiligheidsprofessionals zich 24/7 blijven scholen op het gebied van vakkennis wanneer het hen uitkomt. De app is o.a. als voorbereidingstool te gebruiken voor (de toekomstige) her- en bijscholing. (meer…)

maandag, 29 mei 2017 / Published in evenementen beveiliging
isg-secxurity-evenementen-beveiliging

De aanslag op het popconcert in de Manchester Arena, waar een concert van de Amerikaanse popster Ariana Grande aan de gang was, vormt voor de Nederlandse evenementenbranche vooralsnog geen reden om beveiligingsmaatregelen aan te scherpen. Er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen dat er in Nederland aanslagen gaan plaatsvinden. (meer…)

zondag, 23 april 2017 / Published in evenementen beveiliging
Politie in Tilburg gaat ‘proactief signaleren’

De politie Zeeland-West-Brabant gaat met Koningsdag in Tilburg gebruik maken van proactief signaleren. Het komt erop neer dat potentiële raddraaiers uit de tent worden gelokt, zodat ze aangehouden kunnen worden voordat ze problemen gaan veroorzaken. (meer…)

TOP