Launch nieuwe ‘Amsterdamse’ app door jonge ondernemer tamara 30 August 2014

Launch nieuwe ‘Amsterdamse’ app door jonge ondernemer

Leestijd: 1 minuut

SpottiApp helpt jou op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt en gaande is bij jou in de buurt. Deel je impressies en de sfeer op festivals, restaurantjes en lokale barretjes.

Deze nieuwe app is te vinden in de App Store van iOS en houdt iedereen op de hoogte van wat er in zijn of haar omgeving gebeurt zonder dat hier een directe commerciële boodschap aan vastzit.

Doordat mensen op hun huidige locatie een bericht achter kunnen laten, eventueel ook met foto, kunnen andere gebruikers in de buurt de berichten lezen. Zo kan je heel gemakkelijk elkaar op de hoogte houden van de laatste trends en gebeurtenissen.

In samenwerking met het hippe festival EdelWise, dat plaatsvindt in het Rembrandtpark, werd de app op zaterdag 26 juli gelaunched om zo men direct de voordelen van SpottiApp te laten ontdekken tijdens een festival. De app kan worden gebruikt vóór het festival als je nog op zoek bent naar tickets, tijdens het festival om met elkaar te delen waar de leukste DJ op dat moment aan het draaien is en gedurende het festival kunnen de leukste foto’s met elkaar worden gedeeld en kan je de app zelfs gebruiken om met elkaar te flirten!

SpottiApp kan daarnaast nog op vele andere manieren worden ingezet. In eerste instantie wordt de focus gelegd op het creëren van een ‘Amsterdamse’ community. Deel tijdens het eten bij een leuk restaurant de sfeer en het lekkere eten, tijdens een avondje stappen de geweldige barman die gratis shotjes weggeeft, of deel met elkaar de terrassen waar de zon nog lekker schijnt. Zet het tevens in voor praktische dingen als wanneer je iets verloren bent of op zoek bent naar een lift na een festival of ander event.

• Prijs: gratis
• Uitgever: SellanApp
• Facebook: www.facebook.com/Spottiapp
• Website: www.spottiapp.nl