Construction site security - isg security 2Construction site security - isg security 2
Beveiliger 9 isg securityBeveiliger 9 isg security
bouwplaats beveiligingbouwplaats beveiliging
hondenbewaking isg securityhondenbewaking isg security

Benieuwd wat wij voor de beveiliging van uw bouwplaats, magazijn of opslag kunnen betekenen?

BOUWPLAATS BEVEILIGING

Oplossingen

'Bouwplaats beveiliging als totaaloplossing'

Wat bouwplaatsbeveiliging inhoudt, klinkt erg voor de hand liggend. Bij ISG Security gaat het beveiligen van de bouwplaats een stap verder. Grote bouwbedrijven zoals Heijmans en Rijkswaterstaat zetten regelmatig onze bouwplaatsbeveiligers in omdat we niet alleen maar een ‘beveiliger bij het hek’ inzetten, maar juist omdat onze bouwplaatsbeveiligers ook gecertificeerd zijn in het voorkomen van onveilige en gevaarlijke situaties rondom de bouwvakkers en op het bouwplaatsterrein zelf.

Bouwplaatsbeveiliging die ontzorgt!

Onze beveiligers controleren of de medewerkers hun helmen op hebben vanaf een bepaalde bouwhoogte en het juiste schoeisel dragen, de zogenaamde PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Ze weten hoe een steiger met pinnen veilig in elkaar gezet moet worden en zien daarop toe. Worden er wel handschoenen gedragen bij het lassen?

Op grote vaak chaotische bouwplaatsen met veel werknemers is controle daarvan nauwelijks mogelijk door het bouwbedrijf zelf. Die zijn vaak te druk met werkzaamheden rondom de bouw zelf. Onze beveiligers zijn bevoegd om werknemers in en uit te schrijven, passen te checken en zo te controleren of ze komen opdagen en ook echt gewerkt hebben.

Dit zijn een paar van de vele voorbeelden waarmee onze beveiligers op bouwplaatsen bouwbedrijven en bouwmeesters dagelijks ontzorgen en van de bouwplaats een veilige plek maken. Hiervoor worden onze beveiligers speciaal opgeleid en behalen certificaten zoals BHV en VCA .

Indien gewenst schakelen we een betrouwbare partner in die gespecialiseerd is in het beveiligen van bouwplaatsen met camera’s, sensors, bouwlampen die aangaan als er bewegingen worden gesignaleerd en die de meldingen richting meldkamer verzorgen.

Beveiliging van de bouwplaats buiten werkuren

Daarnaast worden onze beveiligers vaak ingezet als de bouwvakkers juist niet aanwezig zijn zoals in de weekenden en doordeweeks na standaard werkuren. Allerlei vormen van criminaliteit leiden niet alleen tot directe schade, maar zorgen er ook voor dat het bouwproces vertraging oploopt of onnodige hoge kostenstijgingen. Jaarlijks lopen bouwbedrijven tonnen euro’s aan schade op. Met de inzet van bouwterrein bewaking kunt u dit voorkomen.

Samen met onze gespecialiseerde beveiligers bent u ervan verzekerd dat uw bouwplaats 24/7 in goede handen is en dat uw medewerkers zich altijd veilig en op hun gemak voelen.

Wilt u meer informatie of een oplossing op maat voor uw specifieke beveiliging van de bouwplaats, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw bouwplaats, magazijn of opslag te bespreken.

TOP