Benieuwd wat wij voor de bewaking van uw bouwplaats, bedrijfsterrein of beveiliging van opslag kunnen betekenen?

BOUWPLAATS BEVEILIGING

Oplossingen

'Bouwplaats bewaking als totaaloplossing'

Bouwplaats beveiliging is het antwoord op bedrijfs-risico’s die u loopt tijdens de uitvoer van werkzaam-heden van personeel op uw bouwterrein. Met bewaking van uw bouwplaats kunt u diefstal en vandalisme voor een groot deel helpen voorkomen. Dat scheelt u zorgen over directe schade en mogelijke gevolgschade bij het niet behalen van de afgesproken opleverdatum van het bouwproject.

Bekende grote woningbouw bedrijven als Heijmans en ook opdrachtgevers als Rijkswaterstaat rekenen op bedrijfsterrein bewaking door ISG Security Nederland. De beveiliging van uw eigendommen wordt verricht door gecertificeerde terreinbewakers met een BHV en VCA certificering. Zij helpen onveilige situaties voorkomen waar uw medewerkers dagelijks mee te maken kunnen krijgen.

Wij helpen veiligheidsrisico’s op de bouwplaats voorkomen

Wij zijn op de hoogte van de diverse veiligheidsrisico's die zich op bouwplaats voor kunnen doen. Onze terreinbewakers houden toezicht op uw eigendommen en controleren indien nodig op alle regelgeving waar u als bouwbedrijf wettelijk verantwoordelijk voor bent. Zo worden uw medewerkers en ook freelance bouwvakkers gecontroleerd op het dragen van beschermings-middelen zoals helm en speciaal schoeisel. Zo helpen we u bedrijfsrisico’s te minimaliseren en bieden we uw medewerkers optimale veiligheid op de bouwplaats.

Elektronische beveiliging op uw bouwplaats

Onze bewakers worden vaak ingezet als uw bouwpersoneel juist niet aanwezig is, zoals in de weekenden en doordeweeks na het aflopen van de reguliere werktijden. Ook komt het voor dat opdrachtgevers kiezen voor beveiliging door bewaker met hond.

Uiteraard kunt u voor het plaatsen van preventieve 'afschrikkers' zoals elektronische beveiligingssystemen, bijvoorbeeld camera’s en beveiligingslampen, maar ook onzichtbare digitale sensoren gewoon bij ons terecht. U kunt daarbij gebruik maken van milieuvriendelijke CO2 neutrale energiezuinige oplossingen zoals de inzet van zonnepanelen.

De veiligheidsmeldingen van deze elektronische toezichthouders worden automatisch doorgeschakeld richting de meldkamer. Ook bestaat de mogelijkheid om door monitoring op afstand een vinger aan de pols te houden met de situatie op de bouwplaats.

Wilt u meer informatie of een oplossing op maat voor uw specifieke beveiliging van de bouwplaats? Neem gerust contact op bijvoorbeeld via ons contactformulier en vraag om een vrijblijvende afspraak.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de bewaking van uw bouwplaats, bedrijfsterrein of beveiliging van opslagruimte te bespreken.

TOP