receptioniste beveiliger 2receptioniste beveiliger 2
Gastvrouwen - isg securityGastvrouwen - isg security

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor receptie beveiliging?

BEVEILIGING RECEPTIE

Oplossingen

‘Receptiebeveiligers zijn multifunctioneel inzetbaar’

Het inzetten van een receptionist(e) met een beveiligingsdiploma biedt veel voordelen. Receptiebeveiligers zijn namelijk multifunctioneel inzetbaar: Ze kunnen niet alleen de telefoon beantwoorden en doorschakelen en diverse administratieve werkzaamheden verrichten, maar zijn ook getraind in het omgaan met verschillende soorten onveilige situaties. Denk aan telefonische en fysieke bedreiging, hulp bij noodgevallen als getrainde EHBO-er en als BHV-er bij bijvoorbeeld ontruimingen.

Mede door hun achtergrond als beveiligers hebben ze een natuurlijk overwicht en hebben een neus voor en de nodige ervaring in het voorkomen van onveilige situaties en bedreigingen. De beveiligers van ISG Security stralen rust en kalmte uit, zijn representatief en communicatief zeer vaardig. Daarnaast vervult de beveiliger receptionist de rol van gastheer of gastvrouw en zijn ze het gezicht van uw organisatie.

Onderzoek voorafgaand aan het beveiligen van de receptie

Voordat we een keuze maken uit onze pool van receptiebeveiligers stellen we eerst een uitgebreid profiel op van het bedrijf, de omgeving, de medewerkers en bezoekers. Wat voor soort pand is het? Is het een gesloten of open receptiebalie?

Moeten medewerkers en bezoekers gecontroleerd worden of niet bij binnenkomst? Wat is de procedure bij het verlaten van het pand? Zijn er al andere veiligheidsmaatregelen van kracht? Wat is de cultuur en sfeer van het bedrijf? Formeel of informeel? Internationaal of lokaal? Zijn er camera’s of bewakingspoortjes?

Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn om een zorgvuldige afweging te maken voor het inzetten van de juiste receptiebeveiliger.

Beveiliging receptie als onderdeel van een totaaloplossing

Vaak worden onze beveiligers bij receptie aangevuld met meerdere type beveiligers van een kantoorpand. Beveiligers die de medewerkers en de bezoekers in grote gebouwen en op bedrijfsterreinen een veilig gevoel geven. We zorgen er daarbij voor dat we altijd het juiste type beveiliger inzetten die past bij het soort bedrijf en de sfeer goed aanvoelt. Voor internationale bedrijven beschikken we zelfs over meertalige beveiligers.

Aanvullende diensten voor receptie beveiliging

De onderstaande diensten verlenen we in aanvulling op onze standaard beveiliging van recepties.

Gastvrouwen - isg security

Gastheren/-gastvrouwen

Verwelkomt en voorziet gasten en bezoekers van de juiste informatie, verwijst of begeleidt hen naar de gewenste afdeling.

beveiliging_receptie_isg_beveiliging

Beveiliger receptionist

Naast het verwelkomen van bezoekers, is de beveiliger receptionist verantwoordelijk voor ontvangst van goederen, postbehandeling, beantwoorden van telefoonverkeer en bijvoorbeeld het uitreiken van toegangspassen.

Beveiliger surveillant

De beveiliger surveillant houdt (pro-actief) toezicht op de veiligheid van de omgeving en alle medewerkers en bezoekers. De beveiliger opent en sluit het pand en voert brand- en sluitrondes.

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van beveiliging van uw receptie en bedrijfspand,
we denken graag met u mee en bieden oplossingen die precies afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw receptie en/of bedrijfspand te bespreken.

TOP