Benieuwd naar onze mogelijkheden voor receptie beveiliging?

BEVEILIGING RECEPTIE

Oplossingen

‘Receptiebeveiligers zijn multifunctioneel inzetbaar’

Beveiliging van receptie door gekwalificeerde receptionist beveiligers? Wij bieden de mogelijkheid beveiligingsmedewerkers in te zetten als gastheer of gastvrouw. Deze receptionist beveiligers bezetten vakkundig uw receptie of ontvangstbalie en verrichten alle werkzaamheden volgens het met u overeen-gekomen takenpakket.

Onze receptionist beveiligers zijn getraind in het omgaan met bedreigende of onveilige situaties. Denk aan telefonische of fysieke bedreiging en noodzakelijke hulp bij noodgevallen. Naast receptiewerkzaamheden kunnen onze medewerkers ook worden ingezet voor  security taken. Bijvoorbeeld voor het lopen van controlerondes door uw bedrijfspand op zoek naar eventuele onregelmatigheden en andere ongewenste situaties.

Onderzoek voorafgaand aan het beveiligen van de receptie

Voordat we een keuze maken uit onze pool van geschikte receptiebeveiligers stellen we eerst een uitgebreid profiel op van uw organisatie, de omgeving, de medewerkers en de bezoekers. Hierdoor zijn wij beter in staat de juiste receptionisten in te zetten passende bij uw bedrijfscultuur en voorwaarden.

Zo stellen wij een advies op waarbij we zaken analyseren als controle van bezoekers, toegankelijkheid van het pand, openingstijden, afsluiten van het pand, beveiligingssystemen in en rond het pand en de rol en daadwerkelijke noodzaak van beveiligers.

Beveiliging receptie als onderdeel van een totaaloplossing

Voor een complete beveiliging van uw organisatie worden onze beveiligers bij de receptie aangevuld door beveiligers van een kantoorpand. We denken graag met u mee over de juiste invulling van uw vraag.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken of een aanvraag indienen via het contactformulier.

Aanvullende diensten voor receptie beveiliging

De onderstaande diensten verlenen we in aanvulling op onze standaard beveiliging van recepties.

Gastvrouwen - isg security

Gastheren/-gastvrouwen

Verwelkomt en voorziet gasten en bezoekers van de juiste informatie, verwijst of begeleidt hen naar de gewenste afdeling.

beveiliging_receptie_isg_beveiliging

Beveiliger receptionist

Naast het verwelkomen van bezoekers, is de beveiliger receptionist verantwoordelijk voor ontvangst van goederen, postbehandeling, beantwoorden van telefoonverkeer en bijvoorbeeld het uitreiken van toegangspassen.

Beveiliger surveillant

De beveiliger surveillant houdt (pro-actief) toezicht op de veiligheid van de omgeving en alle medewerkers en bezoekers. De beveiliger opent en sluit het pand en voert brand- en sluitrondes.

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van beveiliging van uw receptie en bedrijfspand,
we denken graag met u mee en bieden oplossingen die precies afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw receptie en/of bedrijfspand te bespreken.

TOP