Wat kunnen we voor de beveiliging van uw kantoorpand betekenen?

BEVEILIGING KANTOORPAND

Oplossingen

‘Bezoekers en medewerkers veilig en op hun gemak’

Middels objectbewaking waarborgt ISG Security Nederland de veiligheid van uw kantoorpand, de medewerkers en goederen. We zorgen ervoor dat u de juiste kantoorpand beveiliger met de juiste capaciteiten op de juiste plek heeft staan, indien gewenst 24 uur per dag, zeven dagen per week. Of het nu gaat om dag en nacht beveiliging van uw bedrijfsterrein of de inzet van een beveiliger met EHBO en BHV-certificaat, wij regelen het voor u. Naast de bewaking van uw kantoor kan de medewerker administratieve werkzaamheden verrichten.

Beveiliging van kantoorpand middels zorgvuldig vooronderzoek

Wij onderscheiden ons bij de aanpak van de beveiliging van uw kantoorpand door het voorafgaand verrichten van zorgvuldig onderzoek. In dit onderzoek wordt gekeken naar zaken die een potentieel gevaar vormen voor de bedrijfsbeveiliging. Zaken waar u veelal zelf nog niet aan heeft gedacht. In alle gevallen zetten wij bewakers in met de juiste mentaliteit, kennis en kunde specifiek passende bij het beveiligingsvraagstuk van uw bedrijf.

Inzet bewakers met de juiste mentaliteit, kennis en kunde

De beveiligers van ISG Security zijn preventief aanwezig. Ze checken bezoekers in en weten precies welke personen er zich op welk moment in het gebouw bevinden. Ze bewaken of er geen spullen mee naar buiten of mee naar binnen worden genomen (ook met het oog op eventuele terreurbedreigingen). Ze weten hoe ze moeten handelen bij telefonische of fysieke bedreigingen en handelen zaken rond bedrijfsbeveiliging zo nodig af met de politie.

Met onze bewezen werkwijze en de grote pool aan ervaren en gespecialiseerde beveiligers kunt u ervan uitgaan dat de bewaking van het kantoorpand in goede handen is. Zo kunnen medewerkers en bezoekers zich veilig en op hun gemak voelen.

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u uw veiligheidswensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan om de mogelijkheden en wensen voor de beveiliging van uw kantoorpand of bedrijfsterrein te bespreken.

TOP