Betere controle horeca ID-kaarten nodig tamara 22 April 2014

Betere controle horeca ID-kaarten nodig

Leestijd: < 1 minuut

Het kabinet wil dat café-eigenaren identiteitsbewijzen van jongeren beter controleren. Het kabinet antwoordt op Kamervragen over berichten dat de horeca bij de controle te laks is, waardoor minderjarigen nog altijd makkelijk aan alcohol zouden kunnen komen.

Sinds 1 januari is de leeftijdsgrens voor alcohol 18 jaar, maar uit onderzoek in opdracht van NOS komt naar voren dat 70% van de minderjarigen nog gemakkelijk aan alcohol kan komen.

Het kabinet benadrukt dat onduidelijk is of de cijfers representatief zijn. Maar als dat zo is, voegt het toe, moet de horeca beter controleren.

 

Betere horecabeveiliging nodig?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button link=”https://isg-beveiliging.nl/contact/” color=”orange” size=”small” target=”_self” title=”Offerte aanvragen” gradient_colors=”,” gradient_hover_colors=”,” border_width=”1px” border_color=”” text_color=”#ffffff” shadow=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Klik hier om een offerte aan te vragen[/fusion_button]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Bewaren